برگزاری مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم

دسته بندی: اخبار مدرسه، فعالیتهای پرورشی | توسط : مرتضی زاهدی | 1403/05/03

السلام علیک یا ثارالله

گزارش دهه اول محرم

با فرارسیدن ماه محرم ماه عزای اباعبدالله الحسین با شورای اداری ، آموزشی دبیرستان غیردولتی موحد و استقبال خالصانه همه اساتید سنگر علم و دانش، مقررشد، مراسم پر از برکات معنوی و مادی زیارت عاشورا  برگزارگردد. مصادیق این استقبال بی نظیر از برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا را می توان اعلام داوطلبی همه زحمت کشان مجموعه آموزشی دبیرستان ، جهت بانی شدن در امر پذیرایی ، که صرفا با نیت الی الله و به منظور طلب حاجت از خاندان عصمت و طهارت بوده است .بیان نمود.

بنابراین از روز یکشنبه  1403/04/17 مصادف با اولین روزماه محرم الحرام ، مراسم پر برکت زیارت عاشورا با استعانت از خداوند متعال و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام ، هر روز صبح برگزار گردید. الحمدلله این مراسم همه روزه با حضور دلگرم کننده همه عزیزان درفضایی معنوی باحال و هوای شور حسینی ،  تا روز یک شنبه 1403/04/24 برگزارگردید.  و در هشتمین روز از ماه عزای اباعبدلله الحسین ( ع ) ، پایان  پذیرفت.